Dëgjo këngën e re nga Lorde, ‘Sober’ 

1:45 pm 09.06.17

 

Lorde ka lëshuar edhe këngën e katërt nga albumi i ri, Melodrama.

Më poshtë mund të dëgjoni këngën ‘Sober’ që është e katërta që lëshohet nga albumi i ri, pas këngëve ‘Green Light’, ‘Perfect Places’ dhe ‘Liability’.

Albumi Melodrama del të premten e ardhshme, derisa këngëtarja ka treguar se gjatë vitit do të nis edhe një turne të madh botëror.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM