David Lynch paraqitet në trailerin më të ri për ‘Twin Peaks’  (video)

5:55 am 12.05.17

Rikthimi i serisë ‘Twin Peaks’ është shumë afër. Ndodh të dielën, më 21 maj, përmes transmetimit në Showtime.

Deri atëherë, trailerët e lëshuar javëve të fundit kanë treguar pjesë nga rikthimi i serisë kult.

Traileri më i ri tregon disa prej personazhëve që paraqiten, përfshirë edhe regjisorin e serisë, David Lynch. Aty janë edhe Kyle MacLachlan, Miguel Ferrer, Kimmy Robertson, Harry Goaz dhe Mädchen Amick.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM