David Byrne publikon EP-në e re “…The Best Live Show Of All Time”

12:05 pm 12.12.18

David Byrne ka publikuart një EP të re me gjashtë shfaqje nga turneu i tij ‘American Utopia’ të këtij viti.E-ja është titulluar “…The Best Live Show Of All Time” ivcili u inçizua në fillim të këtij viti në Kings Theater të Brooklyn.

Përveç këngëve të reja EP-ja përfshin këngë nga Talking Heads si “I Zimbra” dhe “This must be the Place (Naïve Melody).” Ju mund ta blini atë në CD nëpërmjet Nonesuch, apo ta dëgjoni në Spotify’

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM