Danny L Harle – ‘Blue Angel’ (feat. Clairo)

4:50 pm 11.02.18

 

Producenti Danny L Harle është bashkuar me këngëtaren Clairo për këngën e re ‘Blue Angel’.

“Më pëlqeu ideja e një ‘sad banger’ siç e quajti Danny” është shprehur Clairo. “Është gjithmonë mirë të eksperimentoj muzikën dhe ky ishte një rast i duhur për këtë!”

Clairo dhe Harle pritet të jenë bashkë edhe njëherë, më vonë gjatë vitit, për EP-në që këngëtarja do të nxjerr gjatë muajve në vazhdim.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM