Dakota Johnson dhe Chris Martin thuhet se do të fejohen shumë shpejt

11:19 am 13.12.18

Image result for dakota johnson chris martin

Dakota Johnson dhe Chris Martin kanë mbajtur marrëdhënien e tyre private gjatë vitit të kaluar, megjithëse ka pasur një sër raportesh tabloidë rreth asaj që ata ishin në lidhje serioze .

“Ata do të fejohen së shpejti,” tha një burim i afërt. “Chris është kokë e këmbë i dashuruar.

Martin tregohet se e ka shtyer pyetjen Johnson kështu që ish-gruaja e tij, Gwyneth Paltrow, mund të martohej me të fejuarin e saj Brad Falchuk, i cili Paltrow bëri në shtator në Hamptons.

Martin gjithashtu vonoi për ta bërë marrëdhënien e tij më zyrtare për hir të Paltrow dhe fëmijëve të tij, Apple dhe Moisiut. “Ai donte të sigurohej që fëmijët nuk kishin shumë ndryshime në të njëjtën kohë”, tha burimi.

Johnson dhe Martin fillimisht u lidhën në tetorin e kaluar. Të dy kaluan pothuajse një vit përpara se të komentonin publikisht mbi marrëdhënien e tyre. Dhe madje edhe atëherë, Johnson na bëri të qartë se lidhja do të mbetet private. “Unë nuk do të flas për këtë,” tha Johnson për Tatler, për E !, kur u pyetën për romanin e saj dhe Martin. “Por unë jam shumë i lumtur”. – Raporton UrbanFm

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM