Courtney Barnett dhe Kurt Vile me këngën e parë nga albumi i përbashkët  (video)

9:45 am 31.08.17

 

Courtney Barnett dhe Kurt Vile kanë lëshuar këngën e parë nga albumi i tyre i përbashkët.

Kënga ‘Over Everything’ është e para nga albumi Lotta Sea Lice i cili do të dal më 13 tetor.

Derisa disa prej këngëve të albumit do të jenë origjinale, për herë të parë, në te do të ketë edhe kovera të këngëve tjera përfshirë ‘Untogether’ nga Belly dhe ‘Fear Is Like A Forest’ nga Jen Cloher.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM