Coldplay – ‘A L I E N S’

2:12 pm 07.07.17

 

Coldplay kanë sjellë një këngë të re.

‘A L I E N S’ quhet kënga e cila është bashkë-shkruajtur dhe përgatitur nga Brian Eno dhe Markus Dravs dhe e cila është dirigjuar nga Diane Martel dhe Ben Jones.

Të gjitha fitimet nga kjo këngë do të shkojnë për Migrant Offshore Aid Station (MOAS), një organizatë kjo joqeveritare e cila shpëton emigrantët dhe refugjatët në Mesdhe. Vet grupi Coldplay janë patron të kësaj organizate bamirëse.

Kënga ‘A L I E N S’ është më e fundit që nxirret nga mini-albumi Kaleidoscope i cili do të jetë i gatshëm për t’u shkarkuar nga 14 korriku.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM