Clairo – ‘Flaming Hot Cheetos’

6:39 pm 12.03.18

 

Claire Cottrill, e njohur si Clairo, ka lëshuar një videospot të ri.

Ajo ka realizuar videon për singlin e saj nga viti i kaluar, ‘Flamin’ Hot Cheetos’.

Videoja është punuar nga Matt Dillon Cohen, i cili ka punuar me emrat si Lil Yachty dhe Rich Brian.

Gjatë muajit të kalauar këngëtarja u bë pjesë e këngës së re nga Danny L Harle, ‘Blue Angel’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM