Christian Bale falenderon Satanin për fitoren e tij në Golden Globes

11:59 am 07.01.19

Kisha e Satanit ka përshëndetur fitoren e Golden Globes të Christian Bale, pasi aktori i mirënjohur e falënderoi udhëheqësin e tij shpirtëror në fjalimin e tij pas fitores së çmimit në GG2019.

Bale, i cili fitoi Aktorin më të Mirë në një dramë në Golden Globes 2019 për portretizimin e ish-zëvendës presidentit Dick Cheney në Vice, tha në fjalimin e tij fitues: “Faleminderit satanit për frymëzimin se si të luaj këtë rol”.

Në përgjigje të drejtpërdrejtë, Kisha e Satanit shkroi: «Për ne, Satani është një simbol i krenarisë, lirisë dhe individualizmit dhe shërben si një projeksion i potencialit tonë më të lartë personal. Dhe talenti dhe aftësia e Bale e fituan çmimin sot me ndihmën e Satanit. Hail Christian! Hail Satan! “

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM