Chanel nuk do të përdor më lëkurë të kafshëve ekzotike në koleksionet e saj

10:30 am 06.12.18

Chanel ka bërë të ditur se nuk do të përdorë më lëkurën e kafshëve ekzotike në koleksionet e saj, duke u bërë kështu një nga brendet e para luksoze që heqin dorë nga përdorimi i lëkurës së krokodilit dhe hardhucës.

 

Kjo politikë e re do të ndalaj poashtu përdorimin e leshit të kafshëve si qenit rakun, lepurit etj.

 

Grupet që merren me të drejtat e kafshëve kanë përkrah këtë inciativë nga chanel, e cila hapë rrugën edhe për brendet e tjera të mëdha si Louis Vuitton,  Fendi, Dolce & Gabbana etj

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM