Cardi B performoi ‘Money Bag’ te “The Tonight Show” (video)

9:07 am 10.04.18

 

Cardi B ka bërë historinë në televizionin amerikan gjatë mbrëmjes së hënë pasi për herë të parë bashkëdrejtoi emisionin “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

Ajo bëri pjesën e monologut dhe ndihmoi në intervistimin e John Mulaney, derisa ky i fundit i dhuroi asaj një dhuratë për beben që pret ta lindë.

Më pas, këngëtarja performoi këngën ‘Money Bag’ nga albumi Invasion of Privacy.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM