Bukuria arbëreshe në sheshet e Kozencës  (foto)

11:57 am 24.05.17

Bukuria arbëreshe, kështu është quajtur manifestimi i arbëreshëve të Italisë, ku gra, burra e fëmijë kanë veshur kostumet e tyre të bukura, të trashëguara nëpër shekuj dhe kanë marshuar nëpër sheshet e Kozencës, në mesditën e së dielës.

Përpos parakalimit të tyre nëpër qytet, ata kanë prezantuar edhe valle të ndryshme, ku italianët kanë përcjellë me admirim performancën e tyre, transmeton KultPlus.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM