Bruce Springsteen fton fansin në skenë gjatë koncertit në Melbourne (video)

6:25 pm 10.03.17

Bruce Springsteen vazhdon të jetë i lirë dhe i afërt me adhuruesit e tij.

Gati në çdo koncert Springsteen nuk priton fare që të del jashtë shemës së parapërgatitur  të koncertit.

Nëse në njërin nga koncertet në Gjermani do të plotëson dëshirën e një adhuruesi për të kënduar këngën nga filmi Pulp Fiction “You Never Can Tell”, kësaj radhe në Melbourne të Australisë, ka tash po vazhdon turneu i tij botëror, do të plotëson dëshirën e një adhuruesi i cili ishte afër skenës dhe gjatë gjithë kohës po i kërkonte me anë të një pllakati që të këndohet “Growin` Up”.

“The Boss” shkon edhe më tutje dhe e fton të riun në skenë dhe e këndojnë këngën së bashku.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM