Borë e madhe në Kroaci

11:23 am 13.11.17

 

Një pjesë e Kroacisë është vështirësuar për qarkullim për shkak të të reshurave të botës.

Siç raporton Index.hr, bora ka bllokuar rrugët në Kapele, po bie pandërprerë në Slemen, Gortski Kotar, ndërsa rrugët e lagëta e të rrëshqitshme ka krijuar probleme në komunikacionin e brendshëm, transmeton Koha.net.

Për shkak të stuhisë shumë linja trajektesh me bregdetit e ishujve janë ndërprerë.

Rrjeti europian i serviseve meteorologjike ka publikuar sot ararmin e kuq meteorologjik për gjithë territorin e Malit të Zi, për shkak të reshjes së madhe të shiut dhe erërave të fuqishme.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM