Blue Lab Beats – ‘Pineapple’

11:09 am 21.02.18

 

Blue Lab Beats janë një dyshe nga Londra, të cilët me muzikën që bëjnë profilizohen diku në mes zhanrit hip-hop dhe lëvizjeve bashkëkohore të zhanrit jazz në Mbretërinë e Bashkuar.

Në fund të muajit mars ata nxjerrin albumin debutues Xover.

Albumit i paraprinë singli ‘Pineapple’, në të cilët Blue Lab Beats bashkëpunojnë me Moses Boyd që kujdeset për baterinë, derisa ansambli jazz i gjithi femra, NERIJA, ofrojnë kontributin e tyre që e bënë këngën mjaft tërheqëse.

Më poshtë shikoni videospotin dhe nën te gjeni edhe tracklistën e albumit Xover.

 

 

Xover’ tracklisting:
Intro
Tea (Feat. Melo-Zed)
Say Yes (ft. Ruby Francis & Ashley Henry)
Watch it x Blue Katana (ft NiCe & Femi Koleoso)
Dome (ft. OthaSoul & Daniel Taylor)
Xover (ft. Moses Boyd)
Pineapple (ft. Moses Boyd & Nérija)
Piña Colada (ft. Nubya Garcia & Richie Seivwright)
8O8 (ft. Sheldon Aguw, Terry Smiles & Lala &ce)
Run Away (ft Kaidi Akinnibi)
Timeless (ft. Daniel Taylor, Dominic Channing, Dylan Jones & Ashley Henry)
Sam Cooke & Marvin Gaye (ft. Kojey Radical & Tiana Major9)
Blue Skies (ft Ashley Henry, Piers Haynes, Daniel Casimir, William Francis & Sheila M. Maurice-Grey)
My Dream (ft. James Vickery)
Oooo Lala (ft. Kaidi Akinnibi)
Outro (ft. Daniel Taylor)

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM