Blossoms – ‘I Can’t Stand It’

7:49 pm 09.03.18

 

Blossoms kanë nxjerr singlin e ri, ‘I Can’t Stand It’.

Kjo është kënga e parë që lëshohet nga albumi i ri, i dyti, Cool Like You, që del gjatë muajit prill.

“Videoja është frymëzuar nga filmi Eternal Sunshine of The Spotless Mind. Jam nën një procedurë të fshirjes së kujtimeve nga një dashuri e kaluar,” ka thënë këngëtari Tom Ogden.

“Videoja zhvillohet në një pjesë surreale të mendjes sime, dhe pjesa tjetër e grupit janë mjekët dhe kirurgët.”

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM