Black Rebel Motorcycle Club – ‘Echo’

3:44 pm 07.01.18

 

Black Rebel Motorcycle Club kanë lëshuar këngë të renga albumi i ri Wrong Creatures.

Ndryshe nga singli i parë, ‘Little Thing Gone Wrong’, ku shfaqej tingulli garage i bendit, në këngën ‘Echo’ paraqiten tinguj më atmosferik përzierë me zhanrin rok të viteve ’80-ta.

Producent i albumit Wrong Creatures është Nick Launay dhe ky është albumi i parë që bendi nxjerr prej vitit 2013 kur lëshuan albumin Specter at the Feast.

Albumi Wrong Creatures del në treg më 12 janar.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM