Björk me performancë të rrallë televizive. Ishte te “Later…With Jools Holland”

2:29 pm 23.05.18

 

Björk ishte një nga mysafirët muzikorë në episodin e mbrëmshëm të emisionit “Later…With Jools Holland”.

Në performancën e parë të saj në televizion, në tetë vitet e fundit, këngëtarja islandeze luajti këngët ‘Courtship’ nga albumi Utopia, dhe ‘The Anchor Song’ nga albumi Debut.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM