Billie Eilish publikon këngën e re e inspiruar nga ky film i Netflixit

10:59 am 09.01.19

Ylli 17-vjeçar, Billie Eilish publikoi ​​këngën e re këtë mëngjes të quajtur ‘When i was Older’.
Eilish u tha fansve të saj se ‘when i was older’ ishte frymëzuar nga filmi Netflixit ROMA. Filmi regjisor i së cilës ishte Alfonso Cuarón – morri dy Golden Globes këtë javë – është përshkruar si “një portret i gjallë dhe emocional i një udhëtimi të një punëtore shtëpie kundër turbullirave të brendshme dhe politike në Meksikë në 1970”.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM