Beth Ditto dhe gruaja e saj reklamojnë koleksionin e Marc Jacobs

1:19 pm 02.02.16

Këngëtarja Beth Ditto është paraqitur bashkë me gruan e saj Kristin në fotografitë që reklamojnë koleksionin e veshjeve SS16 të dizajnerit Marc Jacobs.

beth

Jacobs e quajti këtë dyshe si “gratë e vërteta të Portlandit”.

Këto të dyja nuk ishin të vetmet fytyra që u bënë pjesë e koleksionit të Jacobs. Edhe emrat si Christina Ricci, Sky Ferreira dhe Bella Hadid u paraqitën në fotot të cilat ofrojnë dizajnet më të reja nga Jacobs.

sky

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM