Ben Howard – ‘Towing The Line’

5:21 pm 17.04.18

 

Ben Howard ka lëshuar edhe një këngë nga albumi i ri.

‘Towing The Line’ është kënga e dytë që del nga albumi Noonday Dream, pasi javë më parë këngëtari publikoi këngën ‘A Boat To An Island On The Wall’.

Albumi i ri nga Ben Howard del më 1 qershor, dhe nga këto dy këngë të lëshuara deri më tani mund të kuptojmë se ky album është më i errët në tingujt që kemi dëgjuar deri më tani, ndryshe nga albumët e mëparshëm.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM