Belly – ‘Shiny One’

5:31 pm 13.03.18

 

Rok-alternative bendi Belly kanë lëshuar videospotin e parë në më shumë se 20 vitet e fundit.

‘Shiny One’ është kënga e cila paralajmëron albumin e ri, Dove.

Videospotin e ka punuar bateristi Chris Gorman, dhe aty bendi paraqitet duke mbajtur maska të pëllumbave, derisa e gjithë videoja është e realizuar nën frymën e stilit të Andy Warhol.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM