Beck luajti ‘Up All Night’ te emisioni i Jimmy Fallon

3:13 pm 07.12.17

 

Në promovim të albumit të trembëdhjetë, Beck ishte të mërkurën mbrëma në emisionin The Tonight Show starring Jimmy Fallon.

Këngëtari luajti këngën ‘Up All Night’ që është pjesë e albumit të ri Colors.

Kjo këngë është përfshirë edhe në lojën kompjuterike FIFA 17, derisa videospoti për ‘Up All Night’ u lëshua gjatë muajit shtator ku paraqitet aktorja francize Solene Rigot dhe Pedro Attenborough.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM