Bebe Rexha në listën e këngëve më të dëgjuara të vitit 2018

11:12 am 06.12.18

Bebe Rexha ka përmbyllur një vit të suksesshëm, duke pasur një nga këngët më të dëgjuara të vitit.

‘Meant to be’ ka arritur të hyjë në top treshen e këngëve më të suksesshme të vitit 2018
Në listën e publikuar nga Billboard, del se vetëm “God’s Plan” nga Drake dhe “Perfect” nga Ed Sheeran janë dëgjuar e shitur më shumë se “Meant to be” në Amerikë.

Kështu, Bebe përmbyll një vit me sukseset që i ka ëndërruar gjithmonë.

Image result for bebe rexha billboard

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM