Bebe Rexha – ‘I’m a Mess’

8:34 pm 15.06.18

 

Në këngën e re, Bebe Rexha flet për paknaqësitë me veten dhe optimizmin.

‘I’m a Mess’ quhet singli i ri që do të jetë pjesë e albumit debutues Expectations që del më 22 qershor.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM