Beach House – ‘Dive’

7:30 pm 07.03.18

 

Beach House kanë lëshuar edhe këngën e dytë nga albumi i ri.

‘Dive’ është singli më i ri, një këngë që fillon lehtë dhe qetë derisa nga mesi vazhdon me më shumë ritëm.

Sikurse kënga e parë, ‘Lemon Glow’, edhe singli i ri tregon se çfarë mund të presin fansat nga albumi 7.

Gjatë vitit të kaluar, Beach House nxorrën B-Sides and Rarities, një kompilacion që përfshiu këngë të padëgjuara përgjatë gjithë karierës së tyre.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM