BBC shkruan: A është Prishtina kryeqyteti më i shëmtuar në Europë?

9:02 am 06.03.19

BBC Travel ka shkruar së fundmi një pjesë në lidhje me Prishtinën. Lexojeni shkrimin e plotë këtu.

Gazetarja Deborah Huso shkruan:
‘Prishtina, Kosova konsiderohet si një nga kryeqytetet më të shëmtuara të Evropës. Është padyshim një vend ku nuk kam menduar kurrë ta vizitoj. Pika e vetme e referencës ishte nga një kënd i errët dhe i largët i mendjes sime, duke kujtuar lajmet tragjike të Luftës së Kosovës në fund të viteve 1990 pas viteve të spastrimit etnik që zhvendosën rreth 750,000 shqiptarë etnikë…’

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM