Babai i komandos që dezertoi në Angli: Veproi për shkaqe ekonomike

7:10 pm 17.11.17

 

Babai i një prej komandove shqiptarë që dezertuan në Angli thotë se djali ishte në një gjendje të vështirë ekonomike pari merrte një pagë minimale.

“Djali është shëndosh e mirë, por për arsye ekonomike nuk pranon të kthehet nga Britania. Veprimi i tij është i nxituar. Ne djalin e duam të kthehet. Ai merrte një pagë minimale që nuk mjaftonte që ai vetë të jetonte si individ, e jo më të më dërgonte mua lekë apo të shihte të aradhmen e tij” ka thënë Lulëzimi, babai i Aleksandër Shkulakut, transmeton Top Channel.

Ai apelon që i Aleksandri të kthehet dhe të vazhdojë t’i shërbejë atdheut ashtu sikurse ka bërë edhe në raste të tjera.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM