Babai e tërheqë zvarrë fëmijën në supermarket!

1:35 pm 06.02.19

This is the bizarre moment a father drags his uncooperative son around an Iceland supermarket in Corby, NorthamptonshireDisa prej juve e dijnë se dalja për të bërë pazar me fëmijë të vegjël është eksperience tejet e vështirë, dhe video e paraqitur më poshtë është provë e kësaj që thashë më herët.
Në video është kapur momenti kur një baba tërheq  zvarrë djalin e tij të vogël në një supermarketi, ndërkohë që fëmija po përjetonte një zemërim çasti.

Blerësit e tjerë në dyqanin e Corby, Northamptonshire e filmuan incidentin të shtunën, shiheni videon këtu . /UrbanFm/

In the battle of wills, neither side wanted to back down and allow their opponent to win

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM