Azilkërkuesit shqiptarë, 4500 të deportuar nga vendet e BE-së brenda tre muajve

6:07 pm 11.04.18

 

Gjatë ditës së mërkurë në aeroportin shqiptar të Rinasit ka mbërritur një avion me 30 shtetas shqiptarë që u deportuan nga Franca dhe Belgjika.

Si rezultat i bashkëpunimit  dhe koordimimit me Frontex dhe policitë homologe, është bërë e mundur që nga një janari deri në 10 prill 2018 të deportohen 4492 shtetas shqiptarë të parregullt, nga vendet e BE-së, transmeton Gazeta Shqip.

Ndërkohë, që prej gushtit 2017, vijon zbatimi i planit të masave për parandalimin e këtij fenomeni, dhe në këtë kuadër, në të gjitha pikat e kalimit kufitar, nuk janë lejuar të kalojnë të gjithë ata shtetas që nuk përmbushnin kushtet për të udhëtuar në zonën Schengen.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM