Artistja lë jurinë gojë-hapur me artin e saj në America’s got Talent

7:50 pm 06.02.19

Një artiste e talentur i animacioneve të rërës që fitoi show-talentin e Ukrainës dhjetë vjetë më parë, ka mahnitur jurinë dhe shikuesit e “America’s Got Talent” këtë javë. 33 vjeçarja Ksevina Simonova nga Ukraina tregoi historinë e një djali të ri, i cili u lind, u rrit e u bë artist dhe harroi prindërit e tij. Simonova tha se ajo uron që askush të mos harroj prindërit e tyre.

Përmes ilustrimit me rërë ajo pqraqqiti jetën e djaloshit nga lindja deri në vdekje./Indeksonline/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM