Arianit Kocin e disponon Urban FM-i në trafikun e Prishtinës

11:04 am 05.12.18

Ndonëse i bllokuar në trafikun e Prishtinës, avokati i njohur Arianit Koci po disponohet me muzikën e përzgjedhur të radios sonë ‘Urban Fm’.

Ai për një postim në facebook shkroi:
“Qe një orë jam i bllokuar në komunikacion, në hyrje të Prishtinës, nga ana e Mitrovicës.
Prishtina është një kaos i vërtetë.
Disponimin po ma mban Urban FM, me muzikë fantastike.
Moti nuk jam kënaq me shumë se sot, me Rap dhe R&B”.

Kyçuni çdo ditë në frekuencën tonë 103.5 Urban Fm.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM