Arctic Monkeys luajtën disa këngë në ‘Live at the BBC’

10:35 pm 10.06.18

 

Arctic Monkeys janë në turne në mbështetje të albumit të ri Tranquility Base Hotel & Casino.

Megjithatë, gjatë javës së kaluar bendi anglez gjeti kohë të jetë pjesë e emisionin “Live at the BBC”.

Ata aty luajtën këngë nga albumi i ri, si dhe hitin e vjetër ‘I Bet You Look Good On The Dancefloor’.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM