Arctic Monkeys lëshojnë albumin e ri ‘Tranquility Base Hotel & Casino’

9:49 am 11.05.18

 

Arctic Monkeys kanë nxjerr sot albumin e gjashtë, Tranquility Base Hotel & Casino.

Ata që kanë çasje në Spotify tani mund ta dëgjojnë të tërin.

Albumi i ri është më ndryshe se albumët e mëparshëm realizuar nga bendi prej Sheffield, ku nuk dominojnë tingujt e fortë të kitares dhe frontmeni Alex Turner e përdor dhe pianon.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM