Arcade Fire performuan në ‘Saturday Night Live’

7:55 pm 18.03.18

Arcade Fire ishin mysafir muzikor në emisionin ‘Saturday Night Live’.

Bendi kanadez luajti dy këngë nga albumi i ri, ‘Creature Comfort’ dhe ‘Put Your Money on Me’.

 

 

Përveç muzikës, anëtarët e bendit u bënë pjesë edhe e një skeçi komik në të cilin ata kërkojnë falje shumë herë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM