Arcade Fire me një video për dy këngë

4:20 pm 15.03.18

 

Arcade Fire kanë lëshuar një video të re titulluar ‘Money + Love’ e cila zgjat plot 16 minuta.

Bendi kanadez ka bashkuar dy këngë brenda një videoje, këngët ‘Put Your Money On Me’ dhe ‘We Don’t Deserve Love’, të dyja nga albumi i vitit të kaluar Everything Now.

Punuar nga David Wilson, në video paraqiten anëtarët e grupit bashkë me të nominuaren në çmimet Oscar, aktoren Toni Collette.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM