Aquaman 2shi ka një datë publikimi!

9:45 am 28.02.19

'Aquaman' man star Jason Momoa

Është dhënë një datë e publikimit për Aquaman 2, kanë njoftuar mediat. Warner Bros konfirmoi datën e lëshimit për vazhdimin e filmit të DC-së të vitit të kaluar, rolin kryesor të cilin e luajti Jason Momoa.
Aquaman 2 do të jetë në kinema më 16 dhjetor 2022. Aktualisht nuk është e qartë nëse data e lëshimit është një datë publikimit në mbarë botën ose vetëm në SHBA.

Momoa pritet gjithashtu të kthehet në rolin kryesor për Aquaman 2. Detajet tjera ende nuk janë konfirmuar. Filmi origjinal u shpall filmi më fitimprurës i të gjitha kohërave i shtëpisë DC.

Bashkë-shkrimtari i filmit origjinal David Leslie Johnson-McGoldrick është angazhuar për të filluar punën për pjesën e dytë, ndërkohë që James Wan dhe Peter Safran janë duke biseduar për t’u kthyer si producentë. Megjithatë, është e paqartë nëse Wan do të kthehej në rolin e regjisorit për pjesën e dytë të filmit./UrbanFm/

Related image

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM