Anulohet eventi për R.Kelly për shkak të kërcënimeve me armë

10:19 am 05.12.18

Image result for rkelly hd

Sot gjatë promovimit të dokumentareve ‘Surviving R.Kelly’, policia ka ndërhyrë dhe ndaluar eventimentin për shkak të një këcënimi me armë
Ne eveniment ishin të ftuar shumë fytyra publike e ndër ta ishin akuzueset e R.Kelly  Kitti Jones, Jerhonda Pace, Lisa Van Allen, Asante McGee, dhe Lizzette Martinez, gjithashtu Tarana Burke, njëra nga themelueset e lëvizjes #MeToo.

Policia lajmron se ata kishin marrë disa telefonata anonime nga Chicago, që kërcënonte eventin, dhe policia e New Yorkut me sukses evakuoi skenen.
Dokumentarët kishin të bëjne me të ‘mbijetuaret’ e abuzimit seksuale të shkaktuar nga R.Kelly.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM