Amazon hap dyqanin brenda të cilit nuk bëhet pagesa (video)

7:14 am 23.01.18

 

Gjiganti i shit-blerjeve online, kompania Amazon, ka hapur një dyqan ku blerësit nuk kanë nevojë të bëjnë pagesat brenda tij, por vetëm të zgjedhin ushqimin dhe të largohen.

Dyqani i hapur në Seattle u mundëson blerësve që pagesat e ushqimeve të blera t’i bëjnë më vonë përmes aplikacionit.

Më poshtë, shikoni raportin nga Euronews ku tregohet se si konsumatorët provojnë për herë të parë këtë mënyrë të të bërit shopping.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM