Alt-J paralajmërojnë albumin e ri.  Lëshojnë këngën ‘3WW’

7:48 am 06.03.17

Alt-J kanë treguar se albumi i ri i tyre quhet Relaxer dhe do të lëshohet më 9 qershor përmes Canvasback Music.

Ky album vjen pas atij të vitit 2014, This Is All Yours, derisa në vitin 2012 bendi debutoi me albumin shumë të suksesshëm An Awesome Wave që fitoi në Mercury Music Prize.

Bashkë me lajmin për lansimin e albumit të ri, Alt-J kanë shpërndarë edhe një këngë të re të quajtur ‘3WW’.

 

 

alt1

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM