Adebayor: Më nuk flas me familjen time  (video)

8:13 am 17.07.17

 

Gjatë vitit 2015, futbollisti Emmanuel Adebayor publikisht tregoi disa prej problemeve të tija personale me familjen e tij, çka e kishte bërë më të vështirë karierën e tij futbollistike.

Tani, sulmuesi togolez ka folur për BBC në lidhje me problemet e tija me familjen, dhe se si kjo ka ndikuar në karierën e tij sportive.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM