A janë femrat shqiptare xheloze? Shikoni si reagojnë kur…   (video)

12:44 pm 13.07.17

Një “eksperiment” mjaft interesant është bërë këtyre ditëve në Shqipëri nga gazetari Saimir Muzhaka i emisionit të mëngjesit në Top Channel.

Gazetari ka dalë nëpër rrugët dhe lokalet e Tiranës dhe ka takuar disa djem, të cilëve i është kërkuar t’i bëjnë një shaka të dashurës.

Për t’i parë reagimet e të dashurave, kur atyre u bëhet një kërkesë, shikoni videon më poshtë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM