9 Pyetjet që nuk duhet ti bëni një personit gej apo biseksual

1:21 pm 21.02.19

1. Kush është burri apo gruaja në marrëdhënie?
Rijadi thotë:

Ajo që ju doni të pyetni është se kush është mashkullor apo femëror në marrëdhënie. Disa njerëz nuk kanë asnjë problem me këtë pyetje, disa njerëz do ta gjejnë atë ofenduese. Por ju nuk keni nevojë ta dini këtë fakt fare.

 

2. A jeni bi sepse je i pangopur?
Melanie thotë:

Unë mendoj se është një pyetje e tmerrshme për ti bërë një personi, sepse kur je bi kjo thjesht do të thotë se ju i shihni burrat dhe gratë tërheqëse, dhe jo sepse jemi të pangopur.

 

3. Kur e kuptove se ishe homoseksual apo bi?
Rijadi thotë:

Ajo që zakonisht ua them njerëzve është: ‘Kur e kuptonit se ishit heteroseksualë?’.

 

4. Pse djemtë homoseksualë gjithmonë duhet të jenë kaq femërorë?
Rijadi thotë:

Numri një, çfarë është maskuliniteti dhe feminiteti në vitin 2019? Kush e di? Ajo ndryshon.

Ky nuk është një akt, ky jam unë. Gjithashtu, mendoj se problemi është toni i pyetjes. Nëse pyetni dikë, ‘Pse jeni kaq femëror?’ ju jeni duke bërë një lloj aludimi për faktin se ju mendoni se të qenit femëror dhe mashkull janë një gjë e keqe. Dhe kjo nuk është një gjë e keqe.
5. A mund të ndalosh të shprehurit seksualitetin tënd para fytyrave tona?
Melanie thotë:

Sa marrëdhënie heteroseksuale duhet të jemi të detyruar që ju ti shprehni gjithë jetën tonë, dhe ne nuk duhet të bëjmë pyetje në lidhje me këtë?

Rijad dhe Melanie argumentojnë se duke folur për seksualitetin e tyre ndihmon njerëzit e tjerë me seksualitetin dhe qëndrimet e tyre.

 

6. A do të jesh miku im më i mirë gej?
Rijadi thotë:

Unë nuk do të jem miku më i mirë homoseksual, por nëse kalojmë mirë atëherë unë do të jem miku i juaj më i mirë.

7. A mund të bëjmë pazar së bashku?
Rijad thotë

Jo!

8. Kam një mik gay / bi, a mund t’ju prezantoj ju dy? Ndoshta mund të shkosh në një takim
Rijadi thotë:

Është e njëjtë me çdo marrëdhënie tjetër, apo situatë takimi, aty duhet të ketë më shumë përputhshmëri, se fakti që rastësisht ndodh që keni të njëjtin seksualitet.

9. A nuk është mjaft që keni martesë të të njejtit seks tani?
Rijadi thotë:

Jo ka kaq shumë gjëra – homofobia e përditshme, diskriminimi në vendin e punës, çështjet ndërkombëtare të të drejtave LGBT. Lufta për barazi është në vazhdim e sipër . Martesa homoseksuale nuk është një fund i betejës, por definitivisht është një hap i madh./UrbanFm/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM