5 yjet më mirë të veshur gjatë 2018 Grammy Awards

6:55 am 29.01.18

Ndarja e Çimeve Grammy nuk kalon pa vënë në pah edhe veshjet me të cilat yjet pjesëmarrës paraqiten në ceremoni.

Për edicionin e sivjetëm, që u mbajt të dielën mbrëma, veshjet ishin të ndryshme, nga avant-garde në elegante dhe me shije të lartë.

Këto janë pesë veshjet që ranë së sy më së shumti sipas faqes Star2.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM