Narcos: Mexico kthehet për sezonë të dytë

10:51 am 07.12.18

Image: Netflix's "Narcos: Mexico" Season 1 Premiere - Arrivals

Lajme të mira për të gjithë fansat e Narcos: Mexico, duket sikur lufta kundër droga kurrë nuk përfundon dhe seriali do të kthehet për sezonë të dytë në platformën Netflix.
Seriali i cili kaloi nga Kolumbia në Meksikë, në sezonin e parë u fokusua në kriminelin i cili e ndërtoi rrjetin e tij të drogës në Guadalajara luajtur nga Diego Luna.

Nuk dihet saktë se kush nga aktorët do të kthehet për sezonë të dytë mirëpo shikuesit do të mirëpresin përplot surpriza.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM