2 pedofila ekzekutohen publikisht në Jemen pasi e përdhunuan dhe e vranë një 12 vjeçar

4:52 pm 08.02.19

Eye for an eye: A police officer prepares for the execution of Wadah Refat, 28, and Mohamed Khaled, 31, who were convicted of raping and murdering a 12-year-old boy
Jemeni ka ekzekutuar dy burra në publik pasi ata rrëmbyen, përdhuan dhe vranë  një djalë 12-vjeçar. Wadah Refat, 28 vjeç dhe Mohamed Khaled, 31 vjeç, u dënuan për përdhunim dhe vrasjen e një djali të quajtur Mohamed Saad në maj të vitit të kaluar. Qindra vetë u mblodhën në qytetin port të Adenit të enjten për të parë burrat duke u qëlluar për vdekje para turmës.
Face of a killer: Refat, 28, is seen in the final minutes before his public execution in  Aden, Yemen, after he was convicted of the brutal kidnap, rape and murder of the boy
Djali ishte duke luajtur pranë një shtëpie ku njëri prej burrave jetonte. Burrat e tërhoqen zvarrë fëmijën në shtëpi dhe e përdhunuan. Pas përdhunimit, ata nuk mund të heshtnin bertimat e fëmijës, i cili lutej për ndihmë, kështu që njëri prej tyre mori një thikë dhe i preu fytin, ‘thote në dokumentet e gjykatës të publikuara nga  El Mundo. Një grua 33-vjeçare gjithashtu është dënuar me vdekje që ka ndihmuar Refat-in dhe Khaled-in të zhdukin trupin e djalit, mirëpo ekzekutimi i saj është shtyer për shkak se ajo ishte shtatzënë./UrbanFm/

Public execution: Hundreds had gathered at the site of the execution in the Yemeni port city to watch the two men be shot dead 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM