‘1 Miliardë në Këmbë’ sot edhe në Prishtinë 

10:18 am 14.02.17

1billion

 

Sikurse në shumë vende të botës, edhe në Kosovë sot organizohet marshimi ‘Një miliardë në Këmbë’, fushatë kjo vetëdijësuese dhe njëherit protestë kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave.

Marshimi në Prishtinë do të nisë nga Teatri Kombëtar drejt sheshit “Zahir Pajaziti”, transmeton Koha.net.

Sipas statistikave, një në tri gra në planet, dhunohet apo rrihet gjatë jetës së saj që do të thotë një miliard gra dhe vajza.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM